Bliv en del af børns kreative og musiske udvikling

Vi er alle kreative og børn i særdeleshed. Helt fra de første streger på papiret og de første perleplader, med usystematiske krydseduller og farver, bliver der øvet på det æstetiske udtryk. Der bliver luret tip og tricks af hvor end lejligheden byder sig. Alt sammen for at skabe sit eget kreative udtryk. Gennem denne kreativitet er man i gang med at udvikle sig selv og lære sig selv at kende.
Helt fra ganske lille er man modtagelig for lyde, musik og stemninger. Der findes næsten ikke noget legetøj til småbørn der ikke enten spiller, rasler eller ringer. Og med god grund.

2202542379955959801m4tuQjRc

Der findes mange fine og sjove instrumenter på nettet skabt af skøre og kreative mennesker. Begynd i det små og det simple. Tænd din og børnenes kreativitet. Vi har nemlig alle en skabertrang og -glæde. På hver vores unikke måde. Sæt projekter i gang, hvor kreativitet og skabertrang kommer i højsædet. Åbn børnenes øjne endnu mere ved selv at være nysgerrige og udforskende. Husk at man kan skærpe børnenes opmærksomhed ved at opleve sammen med dem.

Find en masse inspiration her på siden, under hjemmelavede instrumenter, hvor jeg selv har afprøvet og testet, men mine børn som forsøgskaniner 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: